Restyling 1

Restyling

Ben je je huidige interieur moe, is er weinig kleur of ziel in je woning of zaak, maar heb je toch een mooie ruimte, sterke meubels of juist niet meteen de mogelijkheden om jouw gedroomde inrichting in huis te halen? Door een professioneel oog gedurende 1 of 2 dagen in huis te halen kan je woning plots als nieuw aanvoelen en sta je versteld van wat er te maken is van het bestaande.

Pakket

Een eerste ontmoeting en doelen stellen – Duidelijkheid scheppen, afspraken en organisatie – 1 à 2 dagen intensief werken in de woning.
We vertrekken van uit het bestaande. Na een nieuwe opstelling wordt er besproken om eventueel nieuwe elementen toe te voegen.

Projectbegeleiding 2

Projectbegeleiding

Wanneer je gaat verbouwen, verhuizen of eender welke verandering wil aanbrengen in je woning is het soms moeilijk om alles tot één coherent geheel te brengen. Er is namelijk zoveel mogelijk en kiezen lijkt altijd een beetje verliezen. Dan is het aangenaam dat iemand je hierin kan begeleiden om alle puzzelstukken samen te leggen. als het gaat om ons lichaam, sport of dieet worden we graag gemotiveerd. En dit is niet anders wat betreft verbouwingen of veranderingen in ons interieur. Er is niets fijner dan motiveren en creëeren, samen voorstellen bekijken en een planning opstellen, op zoek gaan naar de juiste materialen en knopen doorhakken. Deze werkwijze biedt een volledige ondersteuning en versterking voor jou of jullie project.

Pakket

Vier ontmoetingen: bespreking en organisatie – kleur & stijl plan – indeling van meubels en maatwerk – voorstel meubelstoffen, gordijnen en materialen.

Organisatie 3

Organisatie

Verhuizen of de herorganisatie van je woning: voor vele mensen kan dit heel wat spanning met zich meebrengen. Van een groot huis naar een appartement of net andersom, de vragen zijn vaak dezelfde: waar plaats ik mijn huidige meubels? Wat koop ik nieuw aan en zal dit passen in mijn nieuwe ruimte? Laat je begeleiden in dit proces en geef de grote zorg uit handen. Op die manier wordt de verandering geen last, maar een positieve nieuwe start. Ook de volledige organisatie – van het regelen van de verhuis zelf tot installatie en inrichting – kan besteed worden. Hoe fijn zou het zijn om mij twee dagen jouw huis toe te vertrouwen, om dan terug te komen en je nieuwe huis binnen te stappen, waar je zo aan tafel kan gaan zitten met een lekker glaasje wijn om te klinken op een nieuw begin?

Persoonlijk pakket