Info

Info

K’too komt van Kato Smets. En ik voorzie je graag van alle creatief advies voor het herinrichten van je bestaande ruimte of vormgeven van je nieuwe woonst. Ik ga niet te werk volgens één vaste stijl, maar vertrek vanuit het bestaande om dan op zoek te gaan naar verbetering.

Ik  werkte 14 jaar voor een Belgisch interieurbedrijf, waar ik mooie projecten kon verwezenlijken. Daarnaast volgde ik verschillende cursussen omtrent kleur en inrichting van interieur, en gaf ik les in het avondonderwijs voor de vakken kleur.

K’too is ontstaan onder de vleugels van het ontwerpbureau en aannemersbedrijf A.T.O.B., dat reeds 20 jaar bestaat. Hierdoor heb ik een mooie ervaring mogen opbouwen en kunnen proeven van wat er me als zelfstandige te wachten stond. Omdat het soms moeilijk is om je eigen creativiteit de vrije loop te laten binnen één bedrijf, hebben we besloten om het creatieve gedeelte van A.T.O.B. uit te breiden en zo ontstond K’too. Dit betekent meer ontwerp, advies en persoonlijke begeleiding.

Samen met Annemie Van Beurden ben ik Taste & Colors gestart. Een  platform voor creatieve workshops. Omdat kleur en smaak volgens ons belangrijk is doorheen de dagen willen we graag mensen motiveren en inspireren op gebied van koken/ interieur en persoonlijke stijl.